آیا از تعداد موضوعات چت در فیس بوک مسنجر غرق شده اید؟ علاوه بر مسدود کردن مخاطبین، راههایی برای پاکسازی صندوق ورودی خارج از کنترل وجود دارد.
فیس بوک برنامه مسنجر روشی ارزشمند برای حفظ ارتباط با دوستان، آشنایان و حتی مخاطبین تجاری به طور یکسان است، اما زمانی که بدون مراقبت رها شود، صندوق ورودی افراد ممکن است غرق در آشغال شود. اگرچه فیس بوک اخیراً پلتفرم خود را با ابزارهای جدید بهبود بخشیده است، اما هنوز هیچ راه مشخصی برای حذف یا حذف دوستان در برنامه پیام رسانی خود وجود ندارد. مسدود کردن کاربر در مسنجر بدیهی و سریعترین انتخاب است، اما یک حرکت افراطی و تا حدودی دائمی نیز محسوب میشود.
در حال حاضر، هیچ راه ساده ای برای حذف یک نفر از لیست مخاطبین مسنجر کاربر وجود ندارد. برخلاف پلتفرم اصلی فیس بوک، زمانی که کاربر مجاز به برقراری ارتباط باشد، دکمه «unfriend» در مسنجر موجود نیست. هنگامی که یک فرد اضافه می شود، می تواند ببیند چه زمانی یک مخاطب آنلاین است. با این حال، برخی گزینهها در دسترس هستند که دید پیامهای ناخواسته را در صندوق ورودی مسنجر کاهش میدهند.
مربوط: فیس بوک مسنجر چقدر ایمن است و چگونه می توان آن را ایمن تر کرد
اولین سطح دفاعی در برابر شلوغی مسنجر فیس بوک است عملکرد 'بایگانی'. . این گزینه یک فرد را به عنوان مخاطب حذف نمی کند، اما یک رشته پیام در حال انجام را با آنها به خارج از صندوق ورودی و به یک پوشه 'گپ های آرشیو شده' منتقل می کند که بعداً قابل دسترسی است. برای انجام این کار، روی رشته چت یک شخص در صندوق ورودی مسنجر فشار طولانی دهید، سپس روی «بایگانی» ضربه بزنید. برای بازیابی پیامهای آرشیو شده، روی نماد نمایه در گوشه سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید، سپس روی «چتهای بایگانیشده» ضربه بزنید. با ضربه زدن روی رشته مخاطب و ارسال پیام به آنها، موضوع به صندوق ورودی اصلی باز می گردد، جایی که آنها دوباره می توانند از طریق مسنجر پیام ارسال کنند و چت ویدیویی داشته باشند.
به طور موقت افراد را در فیس بوک مسنجر خاموش کنید
اگر کاربر دارای موضوعات مختلف چت گروهی فعال در مسنجر باشد، اعلانها میتوانند از بین بروند. بیصدا کردن یک رشته چت به فرد امکان میدهد مکالمههای موجود در برنامه را بدون حذف کردن مکالمه از صندوق ورودی یا علامتگذاری آن به عنوان خواندهشده، مکث کند. برای بیصدا کردن یک مکالمه مسنجر، روی یک رشته به مدت طولانی فشار دهید، سپس روی «بیصدا» ضربه بزنید. بیصدا کردن اعلانهای پیام، اعلانهای تماس یا هر دو را انتخاب کنید. همچنین می توان یک محدودیت زمانی برای نادیده گرفتن تنظیم کرد.
را ویژگی 'نادیده گرفتن'. یک روش قابل اعتماد برای استراحت بصری از شخصی در برنامه است. این گزینه یک مرحله بالاتر از بیصدا کردن و بایگانی است—چت را با یک فرد یا گروه در پوشه Spam به نام «درخواستهای پیام» قرار میدهد. اینجا جایی است که پیامهای افراد خارج از شبکه مستقیم کاربر ارسال میشود - و زمانی که قطع شدن گاه به گاه فیسبوک مسنجر بهانهای برای پاسخ ندادن به مخاطبین مزاحم نیست، یک راه عالی برای رفتن است. نادیده گرفتن یک چت، اعلانهای پیام مخاطب را بیصدا میکند و فرد از نادیدهگرفتن مکالمه و ارسال به هرزنامه بیاطلاع میماند. برای انجام این کار در آیفون، به آرامی روی موضوع چت به سمت چپ بکشید، سپس روی «بیشتر» (نماد سه نقطه) ضربه بزنید. در تلفن Android، رشته را برای دریافت منو به مدت طولانی فشار دهید. تیap 'نادیده گرفتن.' برای دسترسی به موضوعات چت نادیده گرفته شده، روی نماد نمایه ضربه بزنید، سپس روی «درخواستهای پیام» ضربه بزنید و به برگه «هرزنامه» بروید. پاسخ دادن به یک رشته آن را به لیست چت های فعال برمی گرداند.
زمانی که کاربر میخواهد با کاربر دیگری در برنامه پیامرسانی تماس نداشته باشد، شدیدترین روش برای حذف لیست مخاطبین کاربر و دستیابی به امنیت در Facebook Messenger، مسدود کردن افراد است. برای انجام این کار، روی موضوع چت کاربر و سپس نماد نمایه او ضربه بزنید. به پایین بروید و روی «مسدود کردن» ضربه بزنید. توجه داشته باشید که مسدود کردن در مسنجر مساوی با مسدود کردن در فیس بوک اصلی نیست، بنابراین اگر کسی دوست فیس بوک است، فعالیت او در فیس بوک همچنان قابل مشاهده خواهد بود. مسدود کردن یک کاربر در مسنجر همچنین باعث مسدود شدن آنها در چت های گروهی یا اتاق های مسنجر نمی شود. در این صورت، ترک گروه ها ممکن است با ضربه زدن روی یک موضوع چت گروهی و سپس نام چت ضروری باشد. به پایین بروید و روی «ترک چت» ضربه بزنید. قبل از مسدود کردن کسی، بهتر است مطمئن شوید که برای همیشه است. رفع انسداد شخصی در مسنجر تلاش بیشتری می خواهد و نیاز به دسترسی به یک مرورگر وب دارد.
بعد: نحوه قفل کردن نمایه فیس بوک برای مخفی کردن اطلاعات خصوصی و محافظت از حریم خصوصی