اعلان‌هایی درباره مکان‌های دوستان در Google Maps دریافت کنید

چه فیلمی را ببینید؟
 
منتشر شده در 27 ژوئیه 2022

علاوه بر اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی با دوستان، Google Maps اکنون هنگام ورود یا خروج کاربر از مکان‌ها اعلان می‌دهد. در اینجا نحوه تنظیم آن آمده است.










استخر درخشندگی ویرانه های اسطوره درنور

کاربران اکنون می توانند اعلان مکان دوستان خود را دریافت کنند نقشه های گوگل . این ویژگی برای دانستن اینکه دوستان هنگام ملاقات با آنها کجا هستند عالی است. همچنین می تواند یک ویژگی ایمنی عالی باشد که ببیند چه زمانی دوست آنها پس از یک شب بیرون از خانه سالم به خانه می رسد. یا اگر آنها برای قرار ملاقات با یک غریبه ملاقات می کنند.



گوگل در ماه می ویژگی مشابهی را معرفی کرد. کاربران می توانند یک پین بیندازند و آن مکان را با دوستان خود به اشتراک بگذارند. این به روشی مشابه با ویژگی اشتراک‌گذاری مکان کار می‌کرد. برای انداختن پین، کاربران یک نقطه را روی نقشه انتخاب می‌کنند و نگه می‌دارند، سپس آدرس را انتخاب می‌کنند و آن را با یک مخاطب به اشتراک می‌گذارند. این یک ابزار مفید برای به اشتراک گذاشتن محل ملاقات بود. ویژگی اشتراک‌گذاری مکان فراتر از آن بود.

مطالب مرتبط: نحوه مشاهده قیمت عوارض در Google Maps






این یک افزونه به ویژگی اشتراک‌گذاری مکان است. پس از اینکه کاربر موقعیت مکانی خود را به اشتراک گذاشت، می تواند اعلان هایی را برای زمانی که مکان آن شخص تغییر می کند تنظیم کند. برو به گوگل برنامه Maps را انتخاب کنید و کاربری را که موقعیت مکانی خود را به اشتراک گذاشته است انتخاب کنید. سپس «افزودن» را در کنار «اعلان‌ها» انتخاب کنید. از اینجا، کاربر می تواند انتخاب کند که هنگام ورود یا خروج کاربر از مکان های خاص مطلع شود. در بالا، مکان را انتخاب کنید. یک پاپ آپ ظاهر می شود که از کاربر می خواهد اعلان را ذخیره کند. سپس در پایین، تغییر دهید که آیا هنگام ورود یا خروج آنها هشدار داده شود.



هنگامی که مکان به روز شده برای دوستان ارسال می شود، هشدار دریافت کنید

کاربر نه تنها می‌تواند مکان‌های مکان‌های به‌روز شده دوستان خود را دریافت کند، بلکه می‌تواند ببیند چه زمانی موقعیت مکانی او برای دیگران ارسال می‌شود. ابتدا به برنامه برگردید. سپس، تصویر نمایه را انتخاب کرده و روی «تنظیمات» کلیک کنید. در مرحله بعد، به «اعلان‌ها» و سپس «مکان و نمایه» بروید. سپس، «اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی Google (شما)» را انتخاب کنید. کاربران می توانند انتخاب کنند که اعلان ها روشن، خاموش یا فقط در برنامه باشد.






کاربران باید توجه داشته باشند که تنها زمانی می توانند اعلان دریافت کنند که فردی قبلاً موقعیت مکانی خود را با آنها به اشتراک گذاشته باشد. پس از آن، کاربر یک اعلان فشار از طرف دریافت می کند نقشه های گوگل برنامه و یک ایمیل همچنین اگر اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی طولانی‌مدت باقی بماند، ایمیل‌های ماهانه مکرر دریافت خواهند کرد. زمانی که کاربر می‌خواهد اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی خود را متوقف کند، تنها کاری که باید انجام دهد این است که به برنامه بازگشته و «اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی» را انتخاب کنید، روی کاربر ضربه بزنید و «توقف» را انتخاب کنید. راه نیز.



بعدی: نحوه بررسی ترافیک بلادرنگ در نقشه های گوگل

منبع: گوگل

نکاتی برای صید ماهی افسانه ای دره ستاره دار