گوگل به کاربران آیفون اجازه می دهد تا تاریخچه جستجو را تنها با دو ضربه حذف کنند

چه فیلمی را ببینید؟
 

گوگل می خواهد کار پاک کردن تاریخچه جستجو را بدون دردسر انجام دهد، به خصوص در مورد گزارش فعالیت جستجو در 15 دقیقه گذشته.





گوگل در حال معرفی یک ویژگی جدید با محوریت حریم خصوصی است که به کاربران امکان می دهد 15 دقیقه آخر فعالیت جستجوی خود را به سرعت حذف کنند. غول جستجو در حال حاضر به کاربران اجازه می دهد تا یک برنامه حذف خودکار برای پاک کردن فعالیت وب و برنامه خود تنظیم کنند، که شامل همه چیز از سابقه جستجوی وب و همچنین فعالیت در مجموعه خدمات Google مانند Maps و Google Play می شود.






در حال حاضر، اپلیکیشن جستجوی همنام به کاربران این امکان را می دهد که بین فاصله حذف فعالیت خودکار 3، 18 و 36 ماه یکی را انتخاب کنند. با این حال، این برنامه همچنین گزینه ای برای حذف دستی داده های فعالیت در هر زمان که بخواهند ارائه می دهد. تا آنجا که به طور خاص حذف تاریخچه جستجو پیش می رود، کاربران می توانند کل گزارش را حذف کنند یا تاریخچه را در یک بازه زمانی سفارشی یا یک روز خاص پاک کنند. البته، کاربران همچنین می توانند انتخاب کنند که فقط مجموعه خاصی از داده های فعالیت را از تاریخچه جستجو حذف کنند.



جودیت در مرده متحرک چند ساله است

مطالب مرتبط: چگونه نتایج جستجوی گوگل خود را افزایش دهیم

را آخرین اضافه شده ویژگی‌های مرتبط با حریم خصوصی جستجوی Google امکان حذف سابقه جستجوی انباشته شده در 15 دقیقه گذشته است. این ویژگی جدید اکنون در اپلیکیشن جستجوی گوگل برای iOS فعال است، اما گوگل قول داده است که آن را به اپلیکیشن اندروید نیز بیاورد. با این حال. گوگل به جز وعده مبهم «اواخر امسال» پنجره خاصی برای زمان وقوع آن ارائه نکرده است.






ساخت شمشیر تفتیش عقاید عصر اژدها و سپر

چگونه تاریخچه جستجو را برای 15 دقیقه گذشته پاک کنیم؟

برای دسترسی به ابزار حذف فعالیت جستجوی جدید، کاربران به سادگی باید برنامه Google را باز کرده و روی نماد «بیشتر» که در گوشه سمت چپ پایین صفحه ظاهر می‌شود ضربه بزنند. در صفحه «بیشتر»، کاربران اکنون گزینه جدید «حذف 15 دقیقه گذشته» را در زیر برگه سابقه جستجو می بینند. با این حال، کاربران باید حساب Google را که می خواهند تاریخچه جستجوی مرتبط آن را پاک کنند، مشخص کنند. این فقط برای دستگاه‌هایی اعمال می‌شود که چندین حساب Google در آن‌ها وارد شده‌اند. برای تغییر حساب Google، کاربران فقط باید از منوی کشویی در بالای پنجره «بیشتر»، حساب درست را انتخاب کنند.



گوگل همچنین ابزار دیگری را معرفی می کند که قبل از دسترسی به داشبورد My Activity لایه ای از احراز هویت را اضافه می کند. وقتی فعال باشد، از کاربران خواسته می‌شود هویت خود را با استفاده از اعتبار حساب Google خود تأیید کنند. این ویژگی در سناریوهایی که کاربران مجبورند تلفن، تبلت یا رایانه شخصی خود را با فرد دیگری به اشتراک بگذارند، مفید خواهد بود. با این حال، گوگل هشدار می دهد که لایه تاییدیه اضافه شده فقط برای داشبورد My Activity اعمال می شود. این بدان معناست که سابقه جستجو و گزارش فعالیت در سایر برنامه‌ها و سرویس‌های Google همچنان توسط دیگران قابل دسترسی خواهد بود. این لایه اضافه شده از احراز هویت برای محافظت از گزارش فعالیت من در پشت یک لایه رمز عبور را می توان از بخش تاریخچه جستجو در گوگل برنامه گوگل استدلال می کند که از گزارش فعالیت برای نمایش محتوای انتخاب شده استفاده می کند که شامل تبلیغات نیز می شود.






بعدی: چگونه موقعیت مکانی به نتایج جستجوی Google کمک می کند: مشاغل، آب و هوا، مسیرها



منبع: وبلاگ گوگل