چگونه بررسی کنیم چه کسی از داستان اسنپ چت شما اسکرین شات گرفته است

چه فیلمی را ببینید؟
 

در حالی که داستان‌های اسنپ چت ناپدید می‌شوند، سایر کاربران همیشه می‌توانند از استوری شخص دیگری اسکرین شات بگیرند. در اینجا نحوه بررسی اسکرین شات ها آورده شده است.





اسنپ ​​چت کاربران به راحتی می توانند از طریق تنظیمات برنامه بررسی کنند که چه کسی یک استوری را مشاهده کرده یا از آن اسکرین شات گرفته است. به طور کلی، اسنپ چت به گونه ای طراحی شده است که یک سرویس امن و متمرکز بر حفظ حریم خصوصی باشد و این را می توان در بسیاری از ویژگی ها مشاهده کرد، مانند نحوه ناپدید شدن Snaps و Stories پس از مدت زمان مشخصی. با این حال، اگر کاربر دیگری از یک یا همه اسنپ‌های موجود در یک استوری اسکرین شات بگیرد، ممکن است برای مدت طولانی‌تر از آنچه که پوستر اصلی انتظار می‌رفت دوام بیاورد.






برنامه اسنپ چت به مرور زمان در حال گسترش است و اکنون شامل می شود بسیاری از ویژگی های محبوب و Stories یکی از آنهاست. در حالی که یک کاربر می تواند یک اسنپ ایجاد کند، یک Story مجموعه ای از اسنپ های کاربر را گرد هم می آورد و آنها را به ترتیبی که ایجاد شده اند پخش می کند. در اصل، آنها یک جدول زمانی قابل مشاهده از اسنپ های کاربر هستند. سایر کاربران می توانند استوری یک نفر را هر چند بار که دوست دارند مشاهده کنند، اما به طور خودکار پس از بیست و چهار ساعت حذف می شوند.



مربوط: نحوه ضبط در اسنپ چت بدون نگه داشتن دکمه

اسنپ ​​چت به کاربران ارائه می دهد گزینه برای اینکه ببینید چه کسی یک استوری را مشاهده کرده یا از آن اسکرین شات گرفته است و هر دو را می توان در یک بخش بررسی کرد. به سادگی با ضربه زدن بر روی نماد در گوشه بالا سمت راست به صفحه نمایه حساب کاربری بروید. پس از ورود به صفحه، روی آن ضربه بزنید داستان من و سپس انگشت خود را روی صفحه به سمت بالا بکشید. سپس لیستی از کاربرانی که Story را مشاهده کرده اند یا از آن اسکرین شات گرفته اند به کاربر نمایش داده می شود. برای مرجع، این برنامه کسانی را که به طور خاص اسکرین شات گرفته اند را برجسته می کند و دیدن این که چه کسی داستان را مشاهده کرده و چه کسی اسکرین شات گرفته است را آسان تر می کند.






بررسی محدودیت ها و تغییر مجوزهای اسنپ چت

محدودیتی برای بررسی اینکه چه کسی یک استوری را مشاهده کرده یا از آن اسکرین شات گرفته است وجود دارد، زیرا لیست تولید شده توسط اسنپ چت تنها شامل حداکثر 200 کاربر اسنپ چت است. این می تواند برای هر حسابی با سطوح تعامل بالاتر مشکل ایجاد کند، زیرا آنها فقط می توانند 200 کاربر اول را ببینند که یک استوری را مشاهده کرده اند، چه رسد به اسکرین شات. با این حال، کاربران اسنپ چت می توانند بررسی کنند که چه کسی مجوز مشاهده یک استوری را دارد و در صورت نیاز، تغییراتی را انجام دهد



آیا دختران گیلمور بیشتری در نتفلیکس وجود خواهند داشت؟

به طور کلی، فقط کاربران اسنپ چت که توسط پوستر اصلی اضافه شده اند، باید بتوانند یک استوری را مشاهده کنند. برای بررسی اینکه چه کسی در حال حاضر مجوز دارد، صفحه نمایه را باز کنید و روی نماد تنظیمات (دنده) ضربه بزنید. به پایین اسکرول کنید که می تواند بخش و سپس بر روی ضربه بزنید مشاهده داستان من گزینه. هنگامی که به اینجا رسید، کاربر می تواند انتخاب کند که آیا داستان ها برای همه قابل مشاهده باشد یا فقط برای دوستان. اسنپ ​​چت همچنین یک را ارائه می دهد سفارشی گزینه ای که به کاربران امکان می دهد با انتخاب Snapchatters خاص، لیست افرادی را که می توانند یک استوری را مشاهده کنند (و از طریق ارتباط، گرفتن اسکرین شات) محدود کنند.






بعدی: آیا اسنپ چت می تواند عکس های شما را ببیند؟



منبع: اسنپ ​​چت