کاربران می توانند به راحتی پیام ها و مکالمات را در برنامه Messages در مک بوک خود حذف کنند. کاربران باید توجه داشته باشند که پیام های حذف شده قابل بازیابی نیستند.
کاربران اپل به راحتی می توانند حذف کنند پیام ها در مک بوک هایشان برخی از کاربران ممکن است ترجیح دهند در رایانه خود با دوستان خود پیامک ارسال کنند زیرا تایپ کردن با صفحه کلید سریعتر از تلفن است. یا حداقل بدون غلط املایی زیاد. خوشبختانه، کاربران اپل می توانند از iMessage مستقیماً از رایانه خود استفاده کنند. همه پیامها نیز در تلفن آنها نشان داده میشوند، بنابراین میتوانند در زمانی که خارج از خانه هستند، به مکالمه ادامه دهند.
کاربران باید توجه داشته باشند که فقط می توانند برای سایر کاربران اپل در برنامه Messages در رایانه خود پیام ارسال کنند. اگرچه استفاده از آن آسان است. کافی است آن را باز کنید و در سمت چپ مکالمات فعلی قرار خواهد گرفت و هنگامی که یک مکالمه انتخاب شد، در سمت راست خواهد بود. سپس یک چت را برای ارسال پیام انتخاب کنید یا روی دکمه New Message کلیک کنید تا یک پیام جدید شروع شود. از آنجا، شماره تلفن یا آدرس ایمیل یک یا چند نفر را برای شروع چت وارد کنید. سپس بر روی علامت مثبت کلیک کنید.
موارد مرتبط: پنج راه برای افزایش فضای صفحه نمایش مک بوک
اگر کاربران میخواهند پیامهای خود را پاک کنند، میتوانند به راحتی این کار را با رفتن به برنامه پیامها انجام دهند سیب مک بوک و انتخاب مکالمه در مرحله بعد، یک یا چند پیام یا عکس، ویدیو، فایل و غیره را انتخاب کنید، سپس دوبار کلیک کنید و حذف را فشار دهید. پنجره ای باز می شود که از کاربر می پرسد آیا مطمئن است که می خواهد پیام را حذف کند. برای تأیید، «حذف» را انتخاب کنید. کاربران باید توجه داشته باشند که پیام ها پس از حذف قابل بازیابی نیستند. کاربران همچنین می توانند کل مکالمه را در مک خود حذف کنند. پس از انتخاب مکالمه، به «فایل» و سپس «حذف مکالمه» بروید. همچنین مکالمات پس از حذف قابل بازیابی نیستند.
تنظیم کنید که کاربر چه مدت بخواهد پیام ها را نگه دارد
کاربران همچنین میتوانند زمان حذف پیامهایشان را تنظیم کنند، بنابراین لازم نیست این کار را به صورت دستی انجام دهند. در برنامه پیامها، به «پیام» و سپس «تنظیمات برگزیده» بروید. سپس در زیر «عمومی»، به انتخاب «حفظ پیامها» بروید و بین 30 روز، یک سال و برای همیشه، یکی را انتخاب کنید. اگر کاربر 30 روز یا یک سال را انتخاب کند، همه پیامها، از جمله پیوستها، پس از زمان تعیینشده حذف میشوند.
ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که چرا یک کاربر ممکن است بخواهد پیام ها یا مکالمات خود را حذف کند. شاید آنها از یک فرد مهم جدا شده و دیگر نمی خواهند به مکالمه آنها نگاه کنند. شاید آنها فقط می خواهند فضا را آزاد کنند. پیام ها مواردی که در مک بوک با استفاده از iCloud حذف می شوند، به طور خودکار در سایر دستگاه ها نیز حذف می شوند. بنابراین میتواند فضای دیگری را نیز آزاد کند. به هر دلیلی، انجام آن ساده است.
بعدی: نحوه استفاده از ایموجی، فلش، ستاره و نمادهای ارز در مک یا مک بوک
منبع: سیب