چگونه لیست دوستان فیس بوک خود را برای بهبود حریم خصوصی پنهان کنیم

چه فیلمی را ببینید؟
 

کاربران فیس بوک به راحتی می توانند لیست دوستان خود را از دیگران پنهان کنند. این را می توان از طریق تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک در وب سایت و برنامه تلفن همراه انجام داد.





فیس بوک لیست دوستان به طور پیش فرض برای همه قابل مشاهده است، اما کاربران می توانند آنها را از همه پنهان کنند یا آنها را فقط برای کاربران منتخب قابل مشاهده کنند. این یک فرآیند آسان است و می تواند از تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک انجام شود. کاربران می توانند لیست دوستان خود را از عموم مردم، دوستان خاص یا همه پنهان کنند. این کار را می توان از طریق وب سایت فیس بوک یا برنامه های تلفن همراه در اندروید و iOS انجام داد.






حریم خصوصی همیشه یک موضوع بحث برانگیز در فیس بوک بوده است، اما کاربران گزینه های متعددی برای محافظت از اطلاعات شخصی خود دارند. به عنوان مثال، افراد می توانند پروفایل های فیس بوک خود را از افراد غریبه مخفی کنند تا از تعامل ناخواسته جلوگیری کنند به سادگی آن را قفل کنید تا اطلاعات شخصی خود را خصوصی نگه دارند. با این حال، کاربرانی که نمی‌خواهند تا این حد طولانی شوند، می‌توانند لیست دوستان خود را برای محافظت از حریم خصوصی خود پنهان کنند.



مطالب مرتبط: نحوه خروج از فیس بوک و اینستاگرام در همه دستگاه ها

گلاب را بکش، می توانی قلب را بکشی

فیس بوک توضیح می دهد که کاربران می توانند لیست دوستان خود را در وب سایت فیس بوک یا برنامه تلفن همراه مخفی کنند. برای انجام این کار در موبایل، برنامه را روشن کنید و روی منوی همبرگر (سه خط موازی) ضربه بزنید. این در گوشه سمت راست بالای اندروید و گوشه سمت راست پایین در iOS خواهد بود. در صفحه منو، به پایین بروید، روی «تنظیمات و حریم خصوصی» ضربه بزنید و سپس «تنظیمات» را از منوی باز شده انتخاب کنید. در صفحه بعد، کمی به پایین اسکرول کنید و در بخش «مخاطب و دید» روی «چگونه افراد با شما پیدا می‌کنند و با شما تماس می‌گیرند» ضربه بزنید. در مرحله بعد، 'چه کسی می تواند لیست دوستان شما را ببیند' را انتخاب کنید. با این کار صفحه 'فهرست دوستان' باز می شود و به کاربران امکان می دهد انتخاب کنند چه کسی می تواند لیست دوستان خود را در فیس بوک ببیند. برای مخفی کردن لیست از همه، گزینه «فقط من» را انتخاب کنید. کاربران همچنین می توانند هر یک از گزینه های موجود دیگر را به غیر از 'عمومی' انتخاب کنند تا لیست دوستان خود را از دیگران پنهان کنند. فیس بوک تغییرات را به طور خودکار ذخیره می کند.






چند فصل در last of us 2

لیست دوستان را در وب سایت فیس بوک مخفی کنید

برای مخفی کردن لیست دوستان با استفاده از وب سایت، وارد فیس بوک شوید و سپس روی فلش کوچک رو به پایین در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید. در منوی پاپ آپ، روی 'تنظیمات و حریم خصوصی' کلیک کنید و سپس به 'تنظیمات' بروید. در صفحه بعد، 'Privacy' را در نوار کناری سمت چپ انتخاب کنید و سپس در قسمت سمت راست، روی پیوند 'Edit' مربوط به 'Who can see your friends list' کلیک کنید. حالا روی دکمه منوی کشویی آبی کلیک کنید و افرادی که می توانند به لیست دوستان دسترسی داشته باشند را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه 'فقط من' آن را از همه پنهان می کند.



فیس بوک لزوماً دوستدار حریم خصوصی نیست. در مورد نحوه ردیابی این شرکت (که اکنون متا نامیده می شود) نه تنها کاربران خود، بلکه کاربران غیر فیس بوک را نیز در سراسر وب ردیابی می کند، بحث های زیادی وجود داشته است. با این حال، کاربران می توانند برای محافظت از حریم خصوصی خود در پلتفرم چند کار انجام دهند و مخفی کردن لیست دوستان خود از غریبه ها و استالکرهای بالقوه یک مکان عالی برای شروع است.






بعدی: شما می توانید به موزیلا کمک کنید فیس بوک را ردیابی کند در حالی که فیس بوک شما را ردیابی می کند



منبع: فیس بوک