نحوه غیرفعال کردن موقت اسنپ چت و مدت زمان فعالسازی مجدد

چه فیلمی را ببینید؟
 

حذف حساب اسنپ چت به اندازه کافی آسان است، اما غیرفعال کردن موقت آن ممکن است گزینه مناسب تری باشد. در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.





به جای حذف a اسنپ ​​چت به طور کامل، کاربران می توانند به سادگی حساب خود را غیرفعال کنند. با این حال، در اینجا باید به نکاتی توجه داشت، از جمله نحوه عملکرد فرآیند غیرفعال سازی (و حذف) اسنپ چت. همچنین این موضوع وجود دارد که کاربر چقدر باید حساب اسنپ چت خود را قبل از اینکه برای همیشه از بین برود دوباره فعال کند.






اسنپ ​​چت در طول سال ها همچنان یک پلتفرم بسیار محبوب باقی مانده است، و این علی رغم افزایش رقابت در فضای رسانه های اجتماعی است. در حالی که سایر «اجتماعی های بزرگ» تمایل دارند ویژگی های متفاوتی ارائه دهند و اهداف متفاوتی را ارائه دهند، برخی از این شکاف ها در حال بسته شدن هستند. بارزترین مثال در این مورد، Snapchat Stories است. در حالی که Snapchat Stories یک ایده اصلی بود، از آن زمان برای مدتی کوتاه در اینستاگرام، فیس بوک، واتس اپ و حتی توییتر کپی و تکرار شد.



مربوط: چگونه از اضافه کردن افراد تصادفی به اسنپ چت جلوگیری کنیم؟

چه برای امتحان برخی از آن ویژگی‌های رقیب یا صرفاً استراحت از اسنپ چت، کاربران به راحتی می‌توانند از کار انداختن حساب اسنپ چت آنها به صورت موقت. در واقع، غیرفعال کردن یک حساب کاربری از نظر اسنپ چت هیچ تفاوتی با حذف آن ندارد، زیرا فرآیند غیرفعال کردن اولین گام برای حذف یک حساب کاربری است. برای قرار دادن یک حساب اسنپ چت در حالت غیرفعال، کاربر باید با نام کاربری (یا ایمیل) و رمز عبور معمول خود وارد پورتال وب اسنپ چت شود. پس از ورود به سیستم، کاربر می‌تواند اکانت خود را حذف کند. در حالی که این فوق العاده دائمی به نظر می رسد، اینطور نیست.






غیرفعال کردن و حذف چگونه کار می کند (و چه مدت زمان دارید)

چه بخواهید موقتاً یک حساب کاربری را غیرفعال کنید یا به طور دائم حذف کنید، اولین قدم این است که با استفاده از مراحل بالا، حساب را برای حذف علامت گذاری کنید. پس از انجام، حساب به طور خودکار وارد وضعیت غیرفعال می شود. در این مدت، حساب نمی تواند با سایر کاربران در پلتفرم ارتباط برقرار کند. دوره غیرفعال سازی به مدت 30 روز به قوت خود باقی می ماند و پس از پایان این دوره، حساب کاربری حذف می شود. به طور خلاصه، هر کسی که به طور موقت یک حساب اسنپ چت را غیرفعال می کند، می تواند آن را حداکثر تا 30 روز غیرفعال کند. پس از اتمام این 30 روز، دسترسی مجدد به حساب غیرممکن است.



چه زمانی آماده بازگشت دوباره به دنیای اسنپ چت ، فرآیند نسبتاً ساده است و حتی به پورتال وب نیازی ندارد. در عوض، به سادگی وارد برنامه اسنپ چت شوید و تمام. اسنپ ​​چت خاطرنشان می کند که تا 24 ساعت طول می کشد تا حساب کاربری از حالت غیرفعال به فعال شود، بنابراین کاربران ممکن است نخواهند آن را تا آخرین روز برای فعال کردن مجدد حساب ترک کنند. و برخلاف هنگام غیرفعال کردن، نمی توان از آدرس ایمیل برای ورود مجدد به برنامه و فعال کردن مجدد حساب استفاده کرد. به عبارت دیگر، شما باید از نام کاربری واقعی اسنپ چت به همراه رمز عبور استفاده کنید، بنابراین ممکن است ارزش آن را داشته باشد که قبل از غیرفعال کردن حساب کاربری، آنها را یادداشت کنید.






و این تمام چیزی است که در آن وجود دارد. اسنپ ​​چت اشاره می کند که آن را 'ممکن است برخی از داده های شخصی را حفظ کند' برای حساب های حذف شده، اما همه چیز جزئی است. همانطور که اسنپ چت توضیح می دهد، به عنوان مثال، ما اطلاعات مربوط به خریدهایی که ممکن است از طریق Snapchat انجام داده باشید و زمانی که شرایط خدمات و خط مشی رازداری ما را پذیرفتید، حفظ خواهیم کرد. شرایط قانونی حفظ می‌شوند، اما همه عکس‌ها، دوستان و سایر اطلاعات شخصی شما همراه با حساب شما حذف می‌شوند. به همین دلیل، ایده خوبی است که از عکس‌ها/ویدئوهای Snapchat در برنامه دیگری (مانند Google Photos یا iCloud Photos) نسخه پشتیبان تهیه کنید تا مطمئن شوید که همچنان می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید، حتی زمانی که اسنپ ​​چت اکانت مرده و رفته



بعدی: وقتی اسنپ چت را حذف می کنید چه اتفاقی برای خاطرات شما می افتد؟

منبع: اسنپ ​​چت