چگونه قبل از فروش یا به روزرسانی ، «یافتن من» را در آیفون خاموش کنیم

چه فیلمی را ببینید؟
 

قبل از استفاده از آیفون قدیمی ، اپل به کاربران توصیه می کند برای جلوگیری از لو رفتن مکان مالک جدید ، ویژگی 'یافتن من' را خاموش کنند.





قبل از فروش ، معامله یا دادن یک آیفون ، آیپد یا هرکدام دیگر سیب دستگاه ، توصیه می شود که کاربران ویژگی 'یافتن من' را خاموش کنند. Find My یک برنامه ردیاب موقعیت مکانی است که در صورت گم شدن یا دزدیده شدن آیفون یا هر دستگاه دیگر Apple ، شخص آن را پیدا می کند. همان عملکردی که به کاربر کمک می کند تا دستگاه گمشده را پیدا کند ، اما اگر مالکیت جدید آن را منتقل کند ، می تواند برای مالک جدید خطر امنیتی ایجاد کند.






Find My برای اولین بار در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان در سال 2019 معرفی شد. این ویژگی از دو ویژگی قبلی Apple ، Find My Friends و Find My iPhone تشکیل شده است و این دو ویژگی با هم ترکیب شده اند تا به راحتی بتوانید از یک دستگاه به ردیابی دستگاه ها و دوستان بپردازید. محل. هرچند این سرویس فراتر از یک ردیاب مکان تکامل یافته است.



مرتبط: رئیس امنیتی اپل متهم به رشوه دادن کلانتری با 200 آیپد است

پیدا کردن من می تواند iPhone ، iPad ، Apple Watch ، Mac و حتی AirPod های گمشده را پیدا کند. مکان دستگاه های کاربر - و دستگاه های بستگان آنها در صورت راه اندازی Family Sharing - بر روی نقشه قابل مشاهده است و Find My را می توان برای ایجاد صدا برای پخش دستگاه از دستگاه برای کمک به مشخص کردن آن هنگام نزدیکی استفاده کرد. اگر باتری دستگاه کم است ، آخرین مکان شناخته شده آن را می توان روی نقشه پرچم گذاری کرد و همچنین شبکه Find My می تواند با پخش چراغ راهنما از طریق دستگاه های اپل دیگران به مکان یابی دستگاه کمک کند. در صورت نیاز ، می توان دستگاه ها را به عنوان گمشده علامت گذاری کرد ، با یک پیام و شماره تماس برای هر کسی که آنها را پیدا کند نمایش داده می شود ، یا تنظیم می شود که در صورت غیرقابل بازیابی تمام داده ها پاک شوند. افراد می توانند از Find My برای به اشتراک گذاشتن مکان خود و ارسال اعلان به دوستان هنگام ورود یا ترک مکان مشخص استفاده کنند. در تمام این موارد ، اطلاعات و مکان مالک به صورت خصوصی حفظ می شود.






قسمت پنجم بازی تاج و تخت لو رفت

خاموش کردن 'یافتن من' اپل

اپل توصیه می کند قبل از دادن آیفون به دلایل امنیتی ، ویژگی Find My را خاموش کنید. وقتی ویژگی Find My خاموش است ، iPhone از لیست دستگاه های موجود در Find My service حذف می شود. این امکان قرار گرفتن مالک جدید در معرض مالک قبلی را از بین می برد. همچنین فعال سازی Lock را خاموش می کند ، این امر باعث می شود افراد دیگر از آیفون گمشده استفاده نکنند.



برای خاموش کردن Find My در iPhone با iOS 12 یا نسخه قبلی ، به «تنظیمات» بروید ، روی نام کاربر ضربه بزنید ، روی «iCloud» ضربه بزنید و سپس «Find My iPhone» را خاموش کنید. پس از ورود رمز ورود Apple ID ، کاربر می تواند Find My را خاموش کند. اگر آیفون از iOS 13 یا بالاتر استفاده می کند ، به «تنظیمات» بروید ، روی نام کاربر ضربه بزنید ، «یافتن من» را پیدا کنید و سپس روی «خاموش کردن یافتن آیفون من» ضربه بزنید. مجدداً ، رمز عبور Apple ID کاربر برای پایان دادن به روند مورد نیاز است.






منبع: سیب ، سیب