چرا نمی‌توانید لایک‌های دیگران را در TikTok ببینید؟

چه فیلمی را ببینید؟
 

اگرچه لایک‌ها می‌توانند راه خوبی برای یافتن محتوای جدید در TikTok باشند، اما همیشه برای مشاهده توسط دیگران در پلتفرم ویدیوی ویروسی در دسترس نیستند.





مشاهده لایک های دیگران می تواند راهی مفید برای یافتن محتوای خوب باشد TikTok ، اما به دلیل توانایی کاربران برای محدود کردن افرادی که ویدیوهای مورد علاقه خود را می بینند، همیشه امکان پذیر نیست. علاوه بر ارائه راهی برای یافتن محتوا به دیگران، سیستم مشابه در TikTok بخشی جدایی ناپذیر از نحوه عملکرد موفقیت آمیز این پلت فرم است. بنابراین، در حالی که یک کاربر همیشه نمی تواند موارد مشابه دیگران را ببیند، آنها همچنان وجود دارند.






ویدیوها در TikTok تمایل به ویروسی شدن دارند و بخشی از دلیل این امر الگوریتم برنامه است. TikTok در ارائه محتوایی که فکر می‌کند دوست دارند به کاربران بسیار خوب است و به کاربران کمک می‌کند تا در مقابل کاربرانی قرار بگیرند که احتمال بیشتری برای درگیر شدن با محتوا دارند. یکی از عواملی که TikTok برای تعیین میزان مناسب بودن یک ویدیو استفاده می کند، سیستم مشابه است. اساساً، هرچه ویدیوهای بیشتری در TikTok لایک شوند، TikTok بهتر می‌داند کاربر چه چیزی را در آینده می‌خواهد ببیند.



مطالب مرتبط: نحوه مسدود کردن و رفع انسداد شخصی در TikTok (و زمانی که باید)

به همین دلیل، سیستم مشابه بخش مهمی از تجربه TikTok است. با این حال، در سال 2019، TikTok تغییراتی در نحوه کار لایک ها ایجاد کرد. به طور خاص، TikTok معرفی کرد گزینه ای برای کاربران برای پنهان کردن لایک های خود از دیگران در پلتفرم. این قابلیت خصوصی‌سازی لایک‌ها به TikTok اجازه می‌دهد به دیدن آن‌ها ادامه دهد تا بداند کاربر چه چیزی را می‌خواهد ببیند، اما تقریباً به طور قطع دلیلی است که کاربران دیگر قادر به دیدن ویدیوهای پسندیده نیستند. علاوه بر این، سایر کاربران نمی توانند انجام دهند، زیرا وقتی لایک ها توسط یک حساب پنهان می شوند، پنهان می مانند.






نحوه پنهان کردن لایک ها در TikTok

برای هر کاربری که می‌خواهد لایک‌های خود را از دیگران پنهان کند، این فرآیند با گزینه موجود در نمایه حساب کاربر نسبتاً ساده است. به سادگی بر روی ضربه بزنید من con تا به صفحه پروفایل و سپس روی نماد منوی سه نقطه در گوشه سمت راست بالا بروید. پس از آن، روی آن ضربه بزنید حریم خصوصی و تنظیمات و سپس در ' چه کسی می تواند ویدیوهایی را که من دوست داشته ام ببیند . دو گزینه در دسترس خواهد بود و هر دو قابل توضیح هستند. ضربه زدن بر روی همه گزینه لایک ها را در حین انتخاب برای همه قابل مشاهده می کند من دیگر حساب ها قادر به دیدن آنها نیستند.



اگرچه این تغییر در سال 2019 اتفاق افتاد، اما TikTok اخیراً تغییرات زیادی در پلتفرم خود ایجاد کرده است تا تجربه جامعه را هم برای کاربران و هم برای سازندگان بهبود بخشد. برخی از تغییرات اخیر شامل اخطارهای گرافیکی در ویدیوها قبل از نمایش آنها و یک ویژگی جدید تبدیل متن به گفتار است که دسترسی را بهبود می بخشد. اگرچه ممکن است برای برخی ناامیدکننده باشد که نمی توانند ویدیوهایی را که دوستانشان در TikTok دوست داشته اند ببینند، تصمیم برای جلوگیری از مشاهده آن لایک ها در نهایت توسط هر کاربر TikTok گرفته می شود.






بعدی: در TikTok مانند یک حرفه ای دوئت کنید و از اشتباهات رایج آماتور اجتناب کنید



منبع: TikTok