کاربران فیسبوک میتوانند پیامهایی را که نمیخواستند از مکالمات مسنجر ارسال کنند، برای همیشه پس بگیرند، اما این ویژگی محدودیتهایی دارد.
هر فیس بوک کاربر احتمالاً مجبور شده است از طریق ارسال ناخواسته پیامی به یک مخاطب مسنجر که برای شخص دیگری بود، وحشت کرده باشد، و این باعث میشود که این شرکت این گزینه را برای پس گرفتن چتهای نادرست و حذف آنها از دید یک یا حذف کردن آنها به خوبی انجام دهد. همه طرف های درگیر در یک گفتگو کاربران به جای اینکه مجبور باشند از خجالت، فیسبوک مسنجر را به طور کامل غیرفعال کنند، میتوانند با رعایت چند نکته قابل قبول، چهره خود را به صورت آنلاین ذخیره کنند.
را 'بدون ارسال' این گزینه برای استفاده از طریق تب مسنجر فیس بوک در پلتفرم اصلی از طریق برنامه دسکتاپ در دسترس است. همچنین می توان از طریق messenger.com و همچنین برنامه های تلفن همراه مسنجر در iOS و Android به آن دسترسی داشت. هنگامی که پیامی در یک رشته چت فیس بوک ارسال نمی شود، اعلانی که اعلام می کند شخصی پیامی را ارسال نکرده است جایگزین حباب چت حذف شده می شود. افرادی که در مکالمه شرکت میکنند همچنان این پیامهای غایب را که در تاریخچه گپ ثبت شدهاند، میبینند، اما نمیتوانند پیام اصلی را بخوانند، مگر اینکه قبل از حذف آن را خوانده باشند. این با حالت ناپدید شدن مسنجر فیسبوک متفاوت است، که به کاربران اجازه میدهد بدون بایگانی شدن پیامها در تاریخچه چت در حالی که این ویژگی فعال است، ارتباط برقرار کنند.
مربوط: نحوه ارسال پیام های واتس اپ در رایانه
مطابق با TechCrunch ، امکان لغو ارسال پیام از سال 2018 در دسترس بوده است، اما در آن زمان کاربران تنها ده دقیقه پس از تحویل پیام فرصت داشتند تا آن را پس بگیرند. پس از آن برای همیشه ثبت شد. اکنون، کاربران می توانند به صورت دائمی 'ارسال نشدن برای همه' و پیام ها را حذف کنید از دید همه، یا فقط با انتخاب پیامهایی را که دیگر نمیخواهند خودشان ببینند پنهان کنند 'ارسال برای شما ارسال نشود.' برای انجام این کار در یک مرورگر وب دسکتاپ، به facebook.com بروید، روی نماد مسنجر در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و یک مکالمه را انتخاب کنید. از طرف دیگر، مستقیماً به messenger.com بروید و یک موضوع گفتگو را باز کنید. برای حذف و انتخاب روی نماد سه نقطه در کنار حباب پیام کلیک کنید ارسال نشد. بین را انتخاب کنید 'لغو ارسال برای همه' یا برای شما ارسال نشده است. پس از انتخاب، روی آن کلیک کنید ارسال نشد.
پیامی را ارسال نکنید یا صرفاً آن را از دید حذف کنید
کاربران همچنین می توانند برنامه مسنجر را در تلفن های همراه خود فعال کنند و یک تاپیک چت را باز کنند که می خواهند پیام ها را از آن حذف کنند. حباب متن را برای حذف پیدا کنید، آن را به مدت طولانی فشار دهید تا گزینه ها ظاهر شوند. کاربران اندروید می توانند ضربه بزنند 'بدون ارسال' و یکی را انتخاب کنید 'لغو ارسال برای همه' یا برای شما ارسال نشده است. دارندگان آیفون باید ضربه بزنند 'بیشتر' قبل از انتخاب 'لغو ارسال،' سپس 'لغو ارسال برای همه' یا برای شما ارسال نشده است.
برای برخی از کاربران فیس بوک، نادانی می تواند سعادت مطلق باشد. به جای اینکه مجبور باشید کسی را در مسنجر مسدود کنید ، مردم می توانند از آن استفاده کنند 'لغو ارسال برای شما' را انتخاب کنید و فراموش کنید که آنها تا به حال پیامی برای شخصی ارسال کرده اند بدون اینکه لزوماً بیانیه را پس بگیرند و دیگر کاربر فیس بوک همچنان پیام را ببیند. توجه داشته باشید که حتی اگر فیسبوک مسنجر اساسا امن است ، هنگامی که کاربر یا فردی در چت یک کپی از داده های فیس بوک خود را دانلود می کند، چت های حذف شده همچنان می توانند در گزارش ها گنجانده شوند. این نشان میدهد که پیامها در چت ارسال نشدهاند، و نه آنچه در ابتدا پیامها گفته شده است. علاوه بر این، ممکن است که موارد دیگر نیز وجود داشته باشد فیس بوک ممکن است کاربران قبلاً پیامی را قبل از حذف دیده یا فوروارد کرده باشند.
بعد: نحوه پیدا کردن روز تولد دوستان در فیس بوک (آیفون، اندروید و کامپیوتر)
منبع: فیس بوک ، TechCrunch